TERRAARIOELÄIMET

Etusivu > TERRAARIOELÄIMET

Terraarioeläimet tilataan vain pyynnöstä.

Ota etukäteen selvää eläimen hoitovaatimuksista useammasta eri lähteestä. Kyseiseen eläimeen liittyvien yhdistyksien informaatiosivut ovat hyvä aloituspiste informaation haulle. Ennen kuin tilaat eläintä huolehdi, että eläimen koti tarpeineen / tarvittava karanteeni terraario on jo olemassa ja valmis!

Saamme terraarioeläimiä noin kahden viikon välein. Tilatut eläimet tulee noutaa saapumispäivänä. Saapumispäivä vahvistetaan tilaushetkellä, mutta sitä voi myös tiedustella ennakkoon.

Eläimet maksetaan tilatessa.

Maksu eläimestä palautetaan, mikäli eläin ei saavukkaan sovitussa lähetyksessä, ellet halua uudistaa tilausta seuraavan toimitusajankohtaan.

Mikäli tilattua eläintä ei noudeta sovitusti, eläin jää haltuumme, eikä maksua palauteta (verrataan eläimen heitteillejättöön, eläimen huostaanottoon).

Reklamaatioaika eläimen saatuasi on valokuvan kera 24 h, jonka jälkeen vastuu eläimestä ja sen hyvinvoinnista on täysin asiakkaalla.

Eläinten saatavuus vaihtelee, joten ole etukäteen yhteydessä mieluusti sähköpostitse (katso yhteystiedot), että varmistetaan eläimen saatavuus ja toimitusaikataulu ennen tilaustasi ja maksuasi. Mainitse sähköpostissa halutun eläimen laji, nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Välitämme eläimiä vain 18 vuotta täyttäneille. Nuoremmat tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan, joka tulee toimittaa huoltajan allekirjoittamana ja yhteystiedoilla varustettuna paperisena myymäläämme. Luvasta huolimatta olemme vielä huoltajaan yhteydessä tilauksesta / eläimen hankinnasta.

Tuotteita ei löytynyt

tech
HELSINGIN AKVAARIOKESKUS KY
Itämerenkatu 26
FI-00180, Helsinki
FINLAND
puh. +358 (0)9 586 5861
puh. 040 571 8339
petri.viskari@akvaariokeskus.com
Y-tunnus: 1461205-9
Paytrail