TERRAARIOELÄIMET

Etusivu > TERRAARIOELÄIMET

Terraarioeläimet tilataan vain tilauksesta ja maksua vastaan. Eläimellä ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta. Eläimen sukupuolta ei voi erikseen toivoa ja siitä ei saa etukäteen tietoa, ellei sitä nimenomaan kaupata tietyn sukupuolisena.

Ota etukäteen selvää eläimen hoitovaatimuksista useammasta eri lähteestä. Kyseiseen eläimeen liittyvien yhdistyksien informaatiosivut ovat hyvä aloituspiste informaation haulle. Ennen kuin tilaat eläimen huolehdi, että eläimen koti tarpeineen / tarvittava karanteeni terraario on jo olemassa ja valmis!

Saamme terraarioeläimiä noin kahden viikon välein. Tilatut eläimet tulee noutaa saapumispäivänä. Saapumispäivä vahvistetaan tilaushetkellä, mutta sitä voi myös tiedustella ennakkoon.

Eläimet maksetaan aina tilatessa. Ei noudon yhteydessä!

Maksu eläimestä palautetaan, mikäli eläin ei saavukkaan sovitussa lähetyksessä ja ellet halua uudistaa tilausta seuraavan toimitusajankohtaan.

Mikäli tilattua eläintä ei noudeta sovitusti, eläin jää haltuumme, eikä maksua palauteta (verrataan eläimen heitteillejättöön ja eläimen huostaanottoon).

Reklamaatioaika eläimen saatuasi on valokuvan kera 24 h, jonka jälkeen vastuu eläimestä ja sen hyvinvoinnista on täysin asiakkaalla.

Eläinten saatavuus vaihtelee, joten ole etukäteen yhteydessä mieluusti sähköpostitse (katso yhteystiedot). Varmistamme eläimen saatavuuden ja toimitusaikataulun ennen tilaustasi ja maksuasi. Mainitse sähköpostissa halutun eläimen laji, nimesi, osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Välitämme eläimiä vain 18 vuotta täyttäneille. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan, joka tulee toimittaa huoltajan allekirjoittamana ja yhteystiedoilla varustettuna paperisena myymäläämme. Luvasta huolimatta olemme vielä huoltajaan yhteydessä tilauksesta / eläimen hankinnasta.

Pogona vitticeps, parta-agama (poikanen)
149,00 €
Saatavilla 0 kpl
Leopardigekko, Eublepharis macularius
Leopardigekko luonnonvärinen 035.5303... 
159,00 €
Saatavilla 0 kpl
tech
HELSINGIN AKVAARIOKESKUS KY
Itämerenkatu 26
FI-00180, Helsinki
FINLAND
puh. +358 (0)9 586 5861
puh. 040 571 8339
petri.viskari@akvaariokeskus.com
Y-tunnus: 1461205-9
Paytrail