Paytrail

Tietoa meistä

Helsingin Akvaariokeskus Ky on avajaisistaan 18.4.1998 asti toiminut täysin akvaarioihin ja kaloihin keskittyneenä liikkeenä Helsingin Ruoholahdessa. Akvaarioalan valikoima liikkeessä on Suomen suurin, vaikka itse myymälä pieni onkin. Meillä on 50 myyntiakvaariota täynnä kaloja ja kasveja. Kivijalkakaupastamme saa apua niin harrastusta aloitteleva kaikkiin kysymyksiinsä kuin jo expertiksi ehtinyt harrastaja, autamme kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.
Tavoitteenamme on että harrastus antaa enemmän iloa kuin harmia!

 

Liikkeen henkilökuntaan lukeutuvat:

 

Petri Viskari: "The Boss". Tekee kaikkea taivaan ja maan välillä. Mies, jolla ei tunnu olevan huonoa päivää. Neljän lapsen talous pitää tämän miehen liikkeen hoidon ohella kiireisenä.

 

Tanja: Hoitaa nettikaupan- ja sivujen päivityksiä. Toimii myyjänä ja akvaarioiden hoitajana. Kehuu tai haukkuu näytille tuodut kivet. Pakkailee myös nettikaupan paketteja.

 

Riina: Toimii myyjänä. Firman matelija-asiantuntija. Pakkailee myös nettikaupan paketteja.

 

Laura: Toimii akvaarioiden hoitajana ja myyjänä.

 

Maritta Viskari: Toimii liikkeen operatiivisella puolella.

Petrin ja Marittan lapsista mukana satunnaisesti:

Elisa Viskari: Auttamassa satunnaisesti altaita hoitamassa ja paketteja pakkaamassa ja juoksevia asioita hoitamassa, kun omilta töiltään ja opiskeluiltaan kerkiää. Ei osallistu asiakaspalveluun toistaiseksi.

Säde Björkqvist: Lähinnä lauantaisin ja satunnaisesti joskus muulloinkin akvaarioita hoitamassa kun omilta opiskeluiltaan kerkiää. Ottaa soittopyyntöjä kun muut kiireisiä ja tarttuu puhelimeen. Ei osallistu asiakaspalveluun toistaiseksi.

tech
HELSINGIN AKVAARIOKESKUS KY
Itämerenkatu 26
FI-00180, Helsinki
FINLAND
puh. +358 (0)9 586 5861
puh. 040 571 8339
petri.viskari@akvaariokeskus.com
Y-tunnus: 1461205-9